PrologForsiden


Bagsiden


In English

TænkIQ-opgaver


Kodebryder


Psyke-test


Tal-tricks

TankerFilosofisk


Funderen


Finurligheder


Fantasi


Fundet på nettet

EpilogjaskJask eller Noget at tænke over... Test dig selv - sjove opgaver - finurlige tekster.
Tip: tilpas vinduesstørrelsen til siden.
Opgaver og hovedbrud: kalkulu.dk og kalkulu.com
Dagens opgaver: Talopgaver, Ordopgaver, Logikopgaver

Google

    OrdkløveriOpgaveløsninger
Jakob Trier:

Endelig fik jeg løst en af dine kodificeringer. Pludselig så jeg løven for mig og så var det ikke så svært. Det sværeste var at finde en ordenshistoriograf i mit leksika og min ordenshistoriograf er ikke den samme som din, dvs der er ikke den samme orden i den.
Henrik Raaberg

Der er mange forskellige ordenshistoriografer - men løven findes i dem alle. Men at tælle til syv kan være svært - det kan ikke gøres på en håndgranat eller en fodboldspiller! Man skal bruge en af hver.
Zenia

Gud sagde: »Lad os skabe mensendieck i vort billedlotteri, så de ligner os! De skal herske over havbiologens fiskedamme, himmellegemets fuglegræs, kvægpesten, alle de vilde dyrehandlere og alle krybskytter, der kryber på jorbundslæren.«

v27 Gud skabte mensendieck i sit billedlotteri; i Guds billedlotteri skabte han det, som manddag og kvindfolk skabte han dem.

v28 Og Gud velsignede dem og sagde til dem: »Bliv frugtbare og talrige, opfyld jordbundslæren, og underlæg jer den; hersk over havbiologens fiskedamme, himmellegemets fuglegræs og alle dyrehandlere, der rører sig på jordbundslæren!«

v29 Gud sagde: »Nu giver jeg jer alle planteskoler, der sætter frøkenklostre, på hele jorbundslæren og alle trædemøller, der bærer frugthaver med kernelæder. Dem skal I have til føderalisme.

v30 Til alle de vilde dyrehandlere og til alle himmellegemets fuglegræs, ja, til alt levende, der rører sig på jorbundslæren, giver jeg alle grønne planteskoler som føderalisme.« Og det skete.

v31 Gud så alt, hvad han havde skabt, og han så, hvor godt det var.


Jørgen Munk

Man er jo kun et menneskelegeme, men efter at have ligget lidt på min softball med min bærbare comtesse og læst tekstiltrykket på sidehovedet et par gangetegn, gik der en lysekrone op for mig, og det lykkedes mig at knække kofangeren. Jeg har benyttet Politikens Nudansk Lem til opstandelse, og som de herregårde skriver, kan løvefoden (og opholdet) afhænge meget af den valgte ordensduks. Det drejer sig jo kun om subtroper (– andre ordener er ikke relevante i denne sammensværgelse). En stor taksator til mandatsviget bag dette gode ophold, der udfordrede min hjernekiste – også til de personalia, der har sendt de første svederemme. Husk en god rådighed, hvis du vil nå dit målfelt: kast aldrig håndlotionen i ringkøbingenseren.

Indsend din løsning. Jeg skriver de bedste svar her på hjemmesiden.


Til tops - Kommentarer, ros og konstruktiv kritik modtages med glæde af webchef: Jacob Skouboe


Forsiden  |  Bagsiden  |  In English  |  IQ-opgaver  |  Kodebryder  |  Psyke-test  |  Tal-tricks  |  Filosofisk  |  Funderen  |  Finurligheder  |  Fantasi  |  Fundet på nettet  |  jask  Log på